telefoon op bord
Leuk om te lezen

5x mijn favoriete kook- en bakprogramma’s

Ik kijk ontzettend graag naar kookprogramma’s. Vroeger waren Nigella Lawson en Jamie Oliver favoriet. Daarna keek ik vaak naar 24Kitchen. Maar we hebben al een tijdje geen televisieaansluiting meer. Dus ging ik op zoek naar kookprogramma’s op verschillende streamingsdiensten. Vandaag deel ik mijn favoriete kook- en bakprogramma’s met je. Wie weet zit er voor jou iets nieuws tussen.

1. Miljuschka

Ik volg Miljuschka al een tijdje op Instagram. Haar eerlijkheid, liefde voor eten en humor spreken mij enorm aan. Wat ik niet wist: de kookprogramma’s van Miljuschka staan gewoon op Disney+. Houd je van reizen en koken? Dan moet je zeker gaan kijken. Mijn favoriet is ‘Miljuschka in Japan’. Veel kijkplezier alvast! Haar magazine en podcast (Eetgeheimen) zijn trouwens ook aanraders 😉

Te zien op Disney+

2. Nadiya Bakes

Al langere tijd is Nadiya Hussain een van mijn favoriete chef-koks. Ik ontdekte haar bakprogramma op Netflix. Even later volgde haar kookprogramma ‘Nadiya’s Time to Eat’. Haar vrolijkheid is aanstekelijk en haar gerechten (en zijzelf) zijn vaak heel kleurrijk. Ze maakt gerechten op een gemakkelijkere en tijdbesparende manier (ideaal voor mensen met kinderen).

Te zien op Netlfix

3. Rudolph’s Bakery

Een oude bekende: Rudolph’s Bakery. De eerste aflevering stamt namelijk al uit 2011. Kijk je 24Kitchen, dan ken je Rudolph. Hij maakt lekkere en leuke bakcreaties. Van de meest bekende recepten (zoals spritsen, gevulde koeken) tot nieuwe recepten (bijvoorbeeld gluten- of lactosevrij). Ook de kleintjes worden niet vergeten. Mooie tekeningen van jonge kijkers hangen standaard op zijn koelkast.

Te zien op Disney+

4. Somebody Feed Phil

Dit programma – getipt door mijn zus – is eergisteren pas op dit lijstje gekomen (eigenlijk is het een reisprogramma maar het draait vooral om eten). En ik ben fan! Philip Rosenthal is bekend als maker van de tv-serie ‘Everybody loves Raymond’. In Somebody feed Phil reist hij de wereld rond om de lokale keuken van verschillende steden te ontdekken. Je ziet dat ie van eten houdt want zijn enthousiasme spat van het scherm.

Te zien op Netflix

5. Donna Hay Christmas

Ik kende de Australische voedselstylist Donna Hay al van 24Kitchen. Maar laatst kwam ik haar weer tegen op Disney+. Want speciaal voor de aankomende feestdagen heeft Donna het programma Donna Hay Christmas gemaakt. Koken en Kerstmis is natuurlijk een gouden combi. Kijken dus!

Te zien op Disney+

Dat waren mijn favoriete kook- en bakprogramma’s van dit moment. Kijk jij graag naar kook- en/of bakprogramma’s? Zo ja, welke programma’s zijn favoriet?

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.