Persoonlijk Uncategorized

Enjoy the little things in life #3

IMG_6021

‘Wie positief denkt trekt positieve dingen aan.’ Dit vind ik een mooi gezegde en naar mijn mening werkt het ook echt zo. Regelmatig ga ik wat positiviteit met jullie te delen. En dan met name de kleine dingen in het leven, want die zijn zoveel waard 🙂

✿ Carnaval vieren! ✿ Smoothies van sinaasappelsap, banaan en kiwi ✿ Mijn nieuwe baan 🙂 ✿ Na een zware dag thuis komen en begroet worden door mijn katten Lana en Indy ✿ Een zondagmiddag wandeling in de zon ✿ Het gezellige verjaardagsfeestje van mijn huisgenoot ✿ Gastvrouw zijn op dat verjaardagsfeestje ✿ Abrikozenvlaai met slagroom :p ✿ Shoppen bij de Primark ✿ Een nieuwe garderobe ✿ Mijn haren laten knippen door een lieve vriendin ✿ Rooibos thee ✿ Dat het over nog geen maand officieel lente is 🙂 ✿ Eten bij restaurant Witloof in Maastricht ✿ Lipbalsem ✿ Mascara van Rituals ✿ Na een druk weekend met weinig slaap op zondagavond lekker vroeg het bed in ✿

Van welke kleine dingen in het leven word jij vrolijk?

Liefs
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.