Boekrecensies Romans

BOEK | Chantal van Gastel – Ik wist het

ik-wist-het-chantal-van-gastel1-250x388

Wederom een heerlijk boek van mijn favoriete Nederlands schrijfster Chantal van Gastel. Ze won onlangs een Hebban Award voor dit boek in de categorie ‘Feel good’.

De hoofdpersoon Mia Robbins geeft haar goed betaalde baan als marketing manager op om een eigen bloemenwinkel te starten. Mia doet er alles aan om er een succes van te maken. Op het plein waar haar winkeltje aan ligt ontmoet ze tostibakker Feo. Door haar sterk ontwikkelde intuïtie weet ze dat dit de mysterieuze man van haar dromen is die ze in visioenen heeft gezien. Maar ze leert ook de camerajournalist Alex Hoffman kennen die haar helpt het imago van de winkels aan het plein te verbeteren. Doordat Mia zich op haar plek voelt worden haar visioenen steeds sterker maar hoe gaat ze om met die soms lastige gave en wat betekent dat voor de mensen om haar heen en voor haar toekomst?

Een vrolijk, onvoorspelbaar en romantisch verhaal. Ik heb er enorm van genoten. Ik vind het zo mooi dat Mia haar hart volgt. Dat zou iedereen wat meer moeten doen. Doen waar je gelukkig van wordt en niet doen wat er van je verwacht wordt. Ook heb ik hard gelachen om de avonturen van de kat van Mia. Kortom, een aanrader!

Liefs,
Michelle

0 thoughts on “BOEK | Chantal van Gastel – Ik wist het”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.