Boekrecensies Non-fictie

BOEK | Martijn B. Katan – Wat is nu gezond?

1001004005532560

Ik lees graag artikelen, blogs of boeken over voeding. Dat is voor de meeste mensen in mijn omgeving geen verrassing dus tipte mijn collega me op dit boek.

Vrijwel meteen leende ik het boek bij de bibliotheek. En ook heel snel had ik het boek uit. Het is vrij dun maar het leest ook heel gemakkelijk, wat je niet zou verwachten in eerste instantie. Prof. dr. Martijn B. Katan (Hoogleraar Voedingsleer Vrije Universiteit Amsterdam) beschrijft in dit boek namelijk wat er wetenschappelijk allemaal vaststaat over voeding. Hij schrijft erg fijn en duidelijk en bespreekt de feiten en fabels. Ook komen alle maaltijden en vele voedingsmiddelen aan bod. Erg interessant en een toevoeging op alles wat ik wel al weet over voeding.

Dit boek is voor geïnteresseerden dus zeker een aanrader. Heeft iemand nog tips voor andere boeken of artikelen over voedingsleer?

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.