Boekrecensies Thrillers

BOEK | Tess Gerritsen – Speel met vuur

Gerritsen SPEEL MET VUUR

Ik kreeg dit nieuwe boek van Tess Gerritsen voor mijn verjaardag en omdat ik zo nieuwsgierig was naar een ander boek van Tess Gerritsen (tot nu toe heb ik alleen boeken van de Rizzoli & Isles serie gelezen) ben ik meteen begonnen met lezen. Ik was bang dat ik het minder leuk zou vinden dan de Rizzoli & Isles serie maar het tegenovergestelde was waar.

Julia Ansdell is in de greep van een muziekstuk dat ze per toeval ontdekte in een muziekwinkeltje in Rome. Als Julia de wals thuis in Boston voor de eerste keer speelt, heeft de muziek een onverklaarbaar angstaanjagend effect op haar dochtertje…ze lijkt wel behekst. Vastbesloten de oorsprong en het geheim van het muziekstuk te ontrafelen reist Julia naar Venetië. Daar raakt ze verstrikt in de webben van een oppermachtige familie die ver zal gaan om Julia in haar zoektocht tegen te werken. Heel ver…

Een mooi verhaal met een angstig begin. Hoofdstukken over het heden en het verleden wisselen elkaar af. De link naar de Tweede Wereldoorlag was voor mij een verrassing. Ik lees graag boeken met verhaallijnen over de Tweede Wereldoorlog en ik had het in dit verhaal totaal niet zien aankomen. Een aanrader!

Liefs,
Michelle

0 thoughts on “BOEK | Tess Gerritsen – Speel met vuur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.