Moederschap

1 jaar moederschap

Een jaar geleden had ik ’s ochtends nog een dikke buik. Om 11:00 uur begonnen de weeën en om 18:00 uur werd mijn dochtertje Linn geboren. Het voelt als de dag van gisteren. Toch zijn we al een jaar verder en vandaag viert Linn haar eerste verjaardag!

Wat is het jaar snel voorbij gegaan. Ik heb Linn zien opgroeien van een kleine baby van 3230 gram tot een vrolijke dreumes. Het moederschap begon met slapeloze nachten en ik leefde van voeding naar voeding. Toch voelde ik meteen enorm veel liefde voor mijn dochter. En hoe graag ik toen wilde dat ze wat ouder was, zo erg mis ik nu het kleine aan haar. Het is cliché maar waar: ze zijn maar heel kort zo klein dus daar moet je van genieten zolang het kan. En wat leren ze veel in een hele korte tijd. Elke dag zie ik weer iets nieuws dat ze kan. Van bepaalde woorden nazeggen tot gebaren nadoen. Maar ze kan ook steeds vaker zelf los staan. Ik ben dan zo trots! Het moederschap is zonder twijfel het zwaarste wat ik ooit gedaan heb, maar ook echt het mooiste ❤

Instagrammer en blogger Nira van House of Niraj deelde onlangs mijn bevallingsverhaal. Mocht je interesse hebben in het hele verhaal, dan is het hier terug te lezen.

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.