Burger
Hotspots Leuk om te lezen Uncategorized

3x uit eten in Riezlern (Kleinwalsertal)

Of het nu winter of zomer is, een vakantie in Kleinwalsertal (Oostenrijk) is altijd een goed idee. De natuur is prachtig. Je kunt er mooie wandelingen maken. Houd je van skiën maar ben je – net zoals ik – geen pro? Er zijn veel goede blauwe en rode skipistes in de buurt. En niet onbelangrijk: je kunt heerlijk eten in Riezlern, een dorp in Kleinwalsertal. Ik deel dan ook graag mijn hotspots met je.

BEX

Ik kom al meerdere jaren in Riezlern, maar afgelopen januari at ik voor het eerst bij BEX. En ik was blij verrast. Waarom kwam ik hier niet eerder? Bij binnenkomst loop je een modern interieur tegemoet. In het midden van het restaurant zijn alle wijnen in een grote glazen wijnkast te zien. Als aperitief bestel ik een Martini Roso. En als hoofdgerecht een vegetarische burger. Goed eten en een fijne sfeer. BEX is genieten.

Martini
Vega burger

Taverne

Bij Taverne kom ik elk jaar. Het is een typisch Oostenrijks restaurant. Met houten schrootjes, tafels en stoelen. Zelf houd ik van die sfeer. Op de menukaart staan vooral Oostenrijkse gerechten. Maar ook standaard vlees- en visgerechten. Ik neem meestal vis. Op de foto zie je de zeebaars. Mijn man neemt altijd vlees. Daarbij worden altijd gekookte groenten en frietjes of gebakken aardappels geserveerd. Mijn favoriete toetje bij Taverne is het chocoladedessert.

Zeebaars

Al Caminetto

Ik ben bij meerdere Italiaanse restaurants in Riezlern en omgeving geweest. Maar Al Caminetto is echt het beste Italiaanse restaurant. Ik kies altijd voor pizza bij de Italiaan, dus ik kan niet veel zeggen over de andere gerechten op de menukaart. Maar van andere foodies die er zijn geweest hoor ik ook positieve geluiden.

Komende zomer of in het najaar gaan we misschien richting Oostenrijk. En misschien wel weer naar Kleinwalsertal. Dan staan een van deze restaurants zeker op de planning. Ben jij wel eens in Kleinwalsertal geweest? Mijn laatste wintersportverslag van Riezlern lees je hier.

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.