Hotspots Leuk om te lezen

HOTSPOT | Boerderijwinkel Schaepkens

Ik vind het altijd leuk om nieuwe winkels te ontdekken. Dus toen we in januari naar Klimmen zijn verhuisd, ben ik meteen het dorp gaan verkennen. Boerderijwinkel Schaepkens werd meteen favoriet. En ik kwam erachter dat ze in Hulsberg ook een winkel hebben. Inmiddels ben ik vaste klant en ik vertel je graag waarom.

Van kleinschalig boerderijtje naar groot familiebedrijf

Wat begon met het telen van groenten en fruit voor eigen gebruik is uitgegroeid tot een familiebedrijf met twee winkels. Ze telen zelf blauwe bessen, frambozen, bramen, rode bessen, diverse soorten groenten en hoogstam fruit. Producten die ze zelf niet telen, kopen ze zo lokaal mogelijk in. Naast verse groenten en fruit kun je in de winkels terecht voor huisgemaakte salades (echt een aanrader) en allerlei streekproducten. Op bestelling maken ze ook de heerlijke borrelplanken en lunchpakketten.

De lekkerste broodjes

In Hulsberg kun je ook de lekkerste belegde broodjes kopen. Hier hebben we vaak gebruik van gemaakt tijdens het klussen in ons nieuwe huis. En nu ook als we op (thuis)werkdagen geen zin hebben om zelf lunch te maken. Dan gaan we naar de winkel in Hulsberg voor een speciaal broodje (zalm avocado en truffel parma zijn bij ons favoriet).

Originele cadeaupakketten zelf samenstellen

Wil je een origineel cadeau geven voor een verjaardag, Kerstmis of een andere gelegenheid? Breng dan zeker een bezoek aan Boerderijwinkel Schaepkens. Je kiest zelf uit wat er in het pakket moet komen en ze maken er een mooi cadeau van. Zoals je op de foto’s ziet is er genoeg om uit te kiezen. Ik heb ook weer een paar pakketten laten maken deze week om cadeau te geven met Kerstmis.

Adres Klimmen: Klimmenderstraat 102, 6343AE Klimmen

Adres Hulsberg: Kerkstraat 24b, 6336 BB Hulsberg

Volg Boerderijwinkel Schaepkens op Instagram om te zien wat ze allemaal verkopen. Koop jij ook graag bij lokale ondernemers?

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.