Boekrecensies Kookboeken

De leukste kookboeken voor onder de kerstboom

Over twee weken staat Kerstmis alweer voor de deur. Het is dus de hoogste tijd om cadeautjes te kopen. Bij de kookfanaten onder ons vallen kookboeken altijd erg in de smaak. Mocht je niet weten welk kookboek je cadeau kunt geven? Hieronder heb ik een aantal leuke kerstkookboeken voor je op een rijtje gezet.

Nigella’s Kerst

Dit kookboek heb ik zelf ook in mijn boekenkast staan. Ik ben gek op Nigella Lawson en dit is – vind ik – een van haar leukste boeken. Elk jaar in december blader ik er weer vrolijk doorheen. Er staan heerlijke traditionele kerstrecepten in met mooie foto’s. Een genot voor iemand die graag kookt.

Jamie Oliver’s Kerst Kookboek

Naast Nigella Lawson is Jamie Oliver ook één van mijn favorieten. Ik heb dit boek helaas zelf niet (weer iets voor mijn verlanglijstje volgend jaar). Maar ik vind de recepten van Jamie Oliver echt top. Deze versie met zijn kerstrecepten is onlangs in oktober van dit jaar opnieuw uitgebracht. Dus ken je iemand die fan is van Jamie Oliver, dan is dit een heel mooi kerstgeschenk.

Heel Holland Bakt – Kerst

Onlangs heb ik weer met veel plezier naar het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt gekeken. Daarna zag ik dat in oktober dit kookboek is uitgebracht. Ik bak heel graag en dit boek lijkt me dan ook geweldig. Het is wel iets aan de dure kant maar mocht je een groter budget hebben dan is dit zeker een aanrader.

New York Kerstmis Bakboek

Het beste van twee werelden. Mijn lievelingsstad en mijn favoriete bezigheid. Ik ben zo benieuwd naar de recepten in dit boek. Misschien dat ik het voor mezelf koop voor mijn verjaardag. Moet kunnen toch? πŸ™‚

Ben jij ook zo dol op koken? Welke kookboeken zou jij graag willen geven (of krijgen) met de kerst?

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.