Reisverslagen Reizen Wintersport

Fotodagboek | Oostenrijk 2017 deel 2

Hierbij het tweede deel van de foto’s van de wintersport vakantie in Oostenrijk.

Elke dag voordat we gaan skiën ontbijten we in onze studio. Soms bestellen we broodjes maar voor de afwisseling is een bakje yoghurt met fruit en cruesli ook heel lekker.

Of zoals thuis, brood met pindakaas en banaan.

Van al dat skiën krijg je dorst. Ik heb dan ook vele liters water gedronken. Meestal gewoon water uit de kraan maar soms zoals op de foto hieronder lekker op het terras in het zonnetje.

Voor het eerst in mijn leven ben ik gaan rodelen. En dan niet op een rodelbaan met rails (wat ik dacht toen het me vertelt werd). Maar op een speciaal daarvoor vrijgemaakte route naast de piste. Met van die haarspeld bochten. En dat op een doodgewone slee. In het begin dacht ik: ‘OMG, wat gaat dit hard!’ Maar tijdens de tweede ‘rit’ begon ik het zelfs leuk te vinden (ook al voelde ik mijn vingers en tenen niet meer van de kou). Ik verheug me al op volgend jaar 🙂

Eén avond met ik samen met mijn vriend gaan uit eten. Dit was het voorgerecht. Ik ben blij dat we dit gedeeld hebben want het is voor één persoon weer veel te veel.

Daarna genoten we van pasta (hij) en cordon bleu met frietjes (ik).

Op de piste dronk ik deze heerlijke frisdrank. Ik drink normaal nooit frisdrank maar ik kreeg van meerdere personen de tip dit drankje eens te proberen en het is inderdaad een aanrader.

Volgens mij heet dit gebak Topfen Strudel. Niet zelf besteld maar wel geproefd. Het was wel lekker maar mijn voorkeur gaat uit naar Apfel Strudel.

De laatste foto’s gemaakt vanaf de skipiste. Echt mooi die strakblauwe lucht met die witte bergen.

Laatste lunch op de berg. Hier hebben we ook weer met twee personen van gegeten maar het was echt super lekker. Dit ga ik thuis eens proberen na te maken. I love pasta!

Tot slot een foto van de enige warme chocolademelk met slagroom die ik gedronken heb.

Tot zover de vakantiefoto’s van mijn eerste wintersport vakantie. Eén ding weet ik zeker. Wintersport is leuk! Wie is nog meer liefhebber en waar ga je op wintersport?

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.