Hotspots Leuk om te lezen

HOTSPOT | Reua Thai Nuth

Op aanraden van familie ben ik een hele tijd geleden bij dit restaurant gaan eten. Inmiddels kom ik er regelmatig. Naar mijn mening is Reua Thai Nuth één van de beste restaurants in deze omgeving. Ik zal je vertellen waarom.

De perfecte smaakcombinaties

Mijn eerste keer bij Reua Thai Nuth was een hele smaak belevenis. Nog nooit eerder heb ik gerechten gegeten waarvan de smaken zo goed in verhouding zijn. Ik nam de viskoekjes als voorgerecht en de Pad Thai als hoofdgerecht. Je proeft dat alles vers gemaakt is. Bij alle hoofdgerechten krijg je witte rijst geserveerd. De prijzen zijn iets boven gemiddeld maar dat mag ook wel als de kwaliteit goed is. En dat is het zeker! Ook de bediening is vriendelijk en klantgericht.

Wisselende menukaart

De menukaart is opgedeeld in soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. De gerechten op de menukaart wisselen regelmatig. Sta er dus niet van te kijken als een bepaald gerecht ineens verdwenen is. Ben je niet zo van pittig eten, vraag dan van tevoren aan de bediening welke gerechten echt heel pittig zijn en je dus beter niet kunt nemen. Soms kunnen ze gerechten ook milder maken maar houdt er rekening mee dat het dan nog steeds best pittig is.

De menukaart is niet heel groot. Dit vind ik zelf altijd positief. Er wordt dan vaak veel aandacht besteedt aan de gerechten die wel op de kaart staan. En door de wisselende menukaart krijg je toch steeds wat andere keuzes.

Ben je dol op Aziatisch eten en ben je in Zuid-Limburg, ga dan zeker eten bij Reua Thai Nuth.

Adres Reua Thai:
Dorpstraat 45B
6361 EK Nuth

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.