Persoonlijk

Let’s get started! | BLOGMAS #1

Vorig jaar zag ik op verschillende blogs de term blogmas voorbij komen. Met blogmas wordt er van 1 tot en met 25 december elke dag een blogartikel geplaatst, waarbij vooral het kerstthema centraal staat. Ik heb nog nooit elke dag een artikel geplaatst op mijn blog. Gewoonweg omdat ik daar de tijd niet voor heb naast mijn fulltime baan. Toch lijkt het me leuk dit eens te proberen. Kan ik meteen kijken of het lukt en hoe het me bevalt.

Ik ben al in oktober begonnen met de voorbereidingen voor blogmas. Ik heb nagedacht over leuke onderwerpen en alles ingepland. Een aantal artikelen heb ik van tevoren al geschreven, andere schrijf ik last minute.

Wat mag je verwachten van blogmas:

  • Elke dag om 06:00 uur staat er een nieuw artikel online! Dus als je wakker wordt, kun je meteen beginnen met lezen.
  • De feestdagen – Sinterklaas, Kerstmis en ook het winterthema – staan centraal in de artikelen.
  • Recepten, kerstinspiratie, persoonlijke artikelen en nog veel meer.
  • Voor jou veel leesplezier en voor mij veel schrijfplezier.

Ik heb er in ieder geval super veel zin in. Hopelijk jij ook. So, let’s get started!

Liefs,
Michelle

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.