Australië Reisvlogs Reizen

VLOG | Rondreis Australië 2017

Precies een half jaar geleden maakte ik een onwijs mooie rondreis samen met mijn vriend door Australië. Mijn reiservaringen deelde ik al eerder met je in de vorm van zeven reisverslagen (voor wie ze niet gelezen heeft, kijk dan even hier). Maar naast foto’s heb ik ook veel beeldmateriaal van deze reis. Ik wilde je deze beelden niet onthouden en heb er een video van gemaakt. Tijdens het editen kwamen alle mooie herinneringen weer naar boven. En het heeft heel wat tijd gekost maar ik ben blij met het resultaat.

Veel kijkplezier!

Liefs,
Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.