Persoonlijk Uncategorized

Enjoy the little things in life #4

IMG_6021

‘Wie positief denkt, trekt positieve dingen aan.’ Dit vind ik een mooi gezegde en naar mijn mening werkt het ook echt zo. Regelmatig ga ik wat positiviteit met jullie te delen. En dan met name de kleine dingen in het leven, want die zijn zoveel waard 🙂

✿ De gedachte dat ik over twee weken in Italië ben 🙂 ✿ Shoppen bij de H&M ✿ Dat de zon steeds vaker schijnt ✿ De verjaardag van mijn katten afgelopen week (ze zijn 3 jaar geworden) ✿ Maastrichts Mooiste over ruim een maand ✿ Op zondag helemaal niks op de planning hebben zodat ik de hele dag mijn eigen ding kan doen ✿ Het hardlopen weer goed oppakken na een vijfde keer ziek te zijn geweest ✿ Lekker vaak naar de bioscoop gaan ✿ Onverwacht een weekendje naar Zeeland ✿ Zelfgemaakte sinaasappel-aardbeien sap ✿ Mijn zus en haar man die nu dichter bij me wonen ✿ Dat ik na het behalen van mijn motorrijbewijs twee jaar geleden, nu eindelijk zelf een motor heb ✿ Fast & Furious 7 ✿ Een opgeruimde kamer op zondagavond om de nieuwe week weer goed te beginnen ✿ 4 keer in de week sporten ✿ Heerlijke aardbeien op de markt kopen ✿ Nog maar 5 dagen werken en dan twee hele weken vrij! ✿

Van welke kleine dingen in het leven word jij vrolijk?

Liefs
Michelle

1 thought on “Enjoy the little things in life #4”

 1. Enjoying the little things in life:
  # Het eindelijk behalen van mn propedeuse!
  # Wandelen in het avondzonnetje na een hele dag regen..
  # Eindelijk een officieel eigen plekje in de kledingkast van mijn vriend:-)
  # Een smile zien op het gezicht van mijn liefste huisgenootje

  En zo kan ik er nog een hoop noemen! Blijven genieten van de kleine dingetjes. Dat maakt het leven pas echt mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.