wijnkist wijn wijnglas
Leuk om te lezen Product reviews

Product review: zelf een wijnkist ontwerpen + wijnglas graveren

Iedereen die mij persoonlijk kent, weet dat ik graag een glas wijn drink. Ik zou zelfs een echte wijncursus willen volgen dit jaar (die staat serieus op mijn bucket list). Als wijnliefhebber geef ik anderen dan ook graag een fles wijn cadeau. Die geef ik dan vaak in van die standaard cadeauverpakkingen. Maar er zijn veel leukere opties om een fles wijn cadeau te geven. Zoals zelf een wijnkist ontwerpen. In deze blogpost vertel ik je hier meer over.

Wijnkist met persoonlijke boodschap

wijnkist

Bij studentendrukwerk.nl kun je een unieke wijnkist laten maken met een persoonlijke boodschap erop. Het is zelfs mogelijk om je eigen foto’s erop laten drukken. Je kiest heel gemakkelijk of je een wijnkist voor 1 of 2 flessen wilt hebben. Daarna ga je de wijnkist ontwerpen. Er zijn sjablonen maar je kunt ook zelf een foto uploaden om te gebruiken (zoals ik heb gedaan op de foto hierboven). Ben je klaar met ontwerpen? Je kunt vervolgens kiezen of je de wijnkist meteen wilt vullen met wijn (en welke) en of je het cadeau al bij de ontvanger wilt laten bezorgen. Laat je de wijnkist liever gewoon naar jouw eigen adres sturen om zelf de wijn te kiezen, dan kan dat ook. Deze persoonlijk ontworpen wijnkist is in ieder geval heel origineel om te geven voor een verjaardag of jubileum!

Wijnglas laten graveren

Wijnglas

Ik had er nog nooit van gehoord: een wijnglas laten graveren. Maar ik ben helemaal fan! Ik koos voor een hartje met de tekst ‘wijn’ erbij. Het is natuurlijk ook leuk om je naam te laten graveren (dan heb je altijd je eigen wijnglas ;-)). Wil je iemand als getuige vragen voor je bruiloft? Of als peetoom/peettante voor je (toekomstige) baby? Dan is dit een origineel cadeau. Je kunt heel eenvoudig zelf een indeling en een tekst kiezen. Ook zijn er verschillende opties zoals het toevoegen van een embleem (zoals het hartje op mijn glas) of een kader om de tekst. Leuk hè?

Geef jij de volgende keer op een verjaardag een zelfontworpen wijnkist of een gegraveerd wijnglas cadeau?

Liefs, Michelle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.