Persoonlijk

Terugblik oktober 2019

De tijd vliegt en vaak weet ik vandaag niet meer wat ik gisteren heb gedaan. Daarom lijkt het me leuk om maandelijks terug te blikken naar wat ik gedaan heb in de afgelopen maand. Op deze eerste dag van november kijk ik terug naar de maand oktober. Lees je mee?

❦ De herfst is deze maand echt begonnen ❦ Voor het eerst in lange tijd wezen stappen met de meiden #wijnenwijnenwijnen ❦ Als de zon zich laat zien heerlijke herfstwandelingen maken ❦ Etentjes met vrienden ❦ Het bak-virus heeft weer toegeslagen. Elke week heb ik wel iets lekkers gebakken ❦ Onverwachtse sushi dates zijn het leukst! ❦ Weer twee keer per week sporten ❦ Plannen maken voor het verjaardagsfeestje van Linn in november ❦ Heel veel bezoekjes gebracht aan de bibliotheek met Linn samen ❦ Mijn allereerste podcast ooit geluisterd #manifestationjunkie ❦ Het zevende sprongetje van Linn overleefd ❦ Twee boeken uitgelezen ❦ De 400 volgers aangetikt op Instagram ❦ De deadline van mijn eerste echte schrijfproject! #2020 ❦

Wat heb jij zoal gedaan in de maand oktober?

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.