Persoonlijk

Project | Healthy nutrition | -10 kg!

IMG_8889

Het begeleidingstraject met mijn voedingscoach zit erop. En ik ben behoorlijk trots op mezelf. In 4 maanden tijd ben ik 10 kg afgevallen! Ik voel me een fitter en gezonder mens.

Ik heb mijn eerste persoonlijke doel van 10 kg aan gewicht verliezen behaald, maar ik ben nog niet waar ik graag zou willen zijn. Hoewel ik nu niet meer begeleid word, wil ik deze levensstijl behouden. Het is onderdeel geworden van mijn leven en het voelt goed. Zeker zal het soms nog moeilijk worden (zoals ook de afgelopen 4 maanden wel eens is voorgekomen). Dit hoort bij het leven en is onvermijdelijk. De draad dan weer oppakken en niet meer bijkomen in gewicht, dat is het belangrijkste.

Mijn volgende persoonlijke doel is nog niet concreet. Graag zou ik nog wat willen afvallen en ook meer spiermassa staat op mijn lijstje. Jullie kunnen sowieso nog steeds healthy (food) blogs van mij verwachten, want dit is een onderwerp waar ik graag mee bezig ben.

Ik schreef ook over mijn afvalproces op de website van mijn voedingscoach. Dat stukje kunnen jullie hier lezen.

Liefs,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.