Persoonlijk

THE BEST OF | Het jaar 2018

Wauw, wat was 2018 een verrassend jaar! Toen 2018 begon wist ik niet dat mijn jaar er zo uit zou gaan zien. Ik zet de hoogtepunten op een rijtje.

Wintersport 

Het jaar begon in januari met een wintersportvakantie naar Riezlern in Oostenrijk, bij de grens met Zwitserland. Het skiën ging me veel beter af dan een jaar eerder en ik heb enorm genoten in de sneeuw. Het reisverslag van deze vakantie kun je hier teruglezen.

Rondreis USA

Eind april maakte ik een reis door het oosten van de USA. Ik wist toen nog niet zo lang dat ik zwanger was. En als totale verrassing werd ik bij een prachtig uitzicht (zie foto) ten huwelijk gevraagd. Kortom, een vakantie om nooit te vergeten.

Trouwen

In drie maanden tijd hebben we onze bruiloft gepland. Op 24 augustus was dan eindelijk de grote dag. Ondanks alle drukte (want veel regelen in korte tijd en zwanger) was het de mooiste dag van mijn leven. Als ik het over mocht doen zou ik het precies zo doen.

Stedentrip Parijs

De laatste reis met z’n tweeën was een lang weekend Parijs. Dit was tevens onze huwelijksreis. Ik heb het – ondanks de vermoeidheid door de zwangerschap – heel leuk gehad. Wat we in Parijs gedaan hebben lees je hier en hier.

Geboorte Linn

Als je me een jaar geleden had verteld dat ik mama zou worden in 2018, had ik je voor gek verklaard. Maar met grote vreugde werd ik sneller zwanger dan verwacht (gelukkig, want bij veel koppels is dit niet het geval). En op 22 november 2018 zijn wij trotse ouders geworden van een dochter, Linn. Over de zwangerschap en kraamweek heb ik meerdere blogs geschreven.

Wat waren jouw hoogtepunten van het jaar 2018?

Liefs, Michelle

2 thoughts on “THE BEST OF | Het jaar 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.